Personlig coaching

Personlig coaching 

Vill du växa som människa? 
– Vill du få bättre balans i livet? 
– Står du inför vägval i livet? 

– Vill du utveckla dina relationer?
– Vill du skapa ny inspiration i livet/ arbetslivet?
– Vill du minska stress och öka ditt välbefinnande? 
– Behöver du hjälp att sätta mål, fokusera på dina mål, nå dina mål?

Att träffa en coach förknippas många gånger med idrott, företagsutveckling eller stora omvälvande planer och förändringar. Coaching är mer än så – coaching handlar ofta om vardagsnära angelägenheter– så som mindres stress, bättre balans mellan arbete och fritid, bättre relationer inom familjen eller på arbetet, stärkt självförtroende, bättre hälsa eller mer glädje i vardagen. Livscoaching handlar om att hantera och skapa förändringar som gagnar dig och dina önskningar om ett liv i balans och harmoni – att leva det liv du mår bra av och trivs med.

Coach – mitt fokus ditt mål

Som din coach har jag ett fokus – att du ska nå ditt mål och lära dig mer om dig själv på resan dit! Som coach är det min uppgift att göra dig framgångsrik i din förändring. Min uppgift som coach är att hjälpa dig att hitta dina styrkor och kompetenser som du behöver på resan mot ditt mål, att hjälpa dig att hitta nya vägar och alternativ.

Personlig coaching – Nya tankar leder till nya handlingar

Som din coach är jag din tanke PT (personlig tränare) som utmanar dig att tänka nya tankar. Att göra förändringar är inte alltid enkelt – det vet du säkert. Om det vore enkelt hade du redan gjort det. Alla former av förändringar innebär ett visst mått av osäkerhet – och detta upplever din hjärna som ett hot som den gör vad den kan för att undanröja eller fly ifrån. I coachingen skapar du och jag tillsammans en trygg atmosfär där du kan reflektera över din situation och prova nya vägar. Jag sporrar dig under resans gång med frågor och olika former av övningar som gör att du får tillgång till nya sätt att tänka. Nya tankar leder till nya handlingar.

Kvalitetssäkrad coach

Jag är utbildad och ICF Certifierad Coach (ACC) – detta säkerställer kvaliteten på din coaching. Detta är en aktiv certifiering vilket innebär att jag kontinuerligt vidareutbildar mig som coach. Som ICF  Certifierad Coach följer jag ICF´s kärnkompetenser och etiska regler.

International Coach Federation (ICF) är världens största partsneutrala yrkesorganisation för coacher. ICF tillhandahåller kvalitetssäkring av coacher och utbildningar. Kärnvärden är integritet, excellence, samverkan och respekt.

-Marie-Louice är en fantastik coach och jag rekommenderar henne varmt. Hon har kunskap, visdom och nyfikenhet som hjälper mig på vägen mot målet / Sara

– Tack Marie-Louice, för ditt fantastiska lyssnande, och för de öppna frågor du gav, som hjälpte mig att sortera mina tankar. Jag märker att jag fortsätter att använda mig av de lärdomar våra samtal gav mig / Margareta

 

Som din coach har jag ett fokus – att du ska nå ditt mål och lära dig ner om dig själv på resan dit! 

7703-Marie-Louice10x15_web

Marie-Louice Wallin

ICF Certifierad Coach (ACC), Stresspedagog, utbildare och föreläsare

Läs mer på www.novus-utveckling.se

Skriv gärna din kommentar här: