Rekommendationer Novus Coachutbildning

Rekommendationer Coachutbildning

Kursen har varit väldigt givande och lärande. Både i syfte att bli coach men även en personlig utveckling. Lärarna var mycket engagerade och varma. Rekommenderar den här utbildningen mycket. /Chatrin Undvall

Det har varit en mycket givande utbildning som både gav mig verktygen och dessutom, stor del av tiden en möjlighet att använda verktygen, tid att lära oss hantverket.

Det har berikat både mitt privata och professionella liv./Lisa Gawell, Grundare Framgång för alla

Eftersom denna utbildning innehåller väldigt mycket praktiska övningar blir man snabbt erfaren som coach. Alla övningstillfällen på och mellan kursdagarna är utvecklande och skapar en bra självkänsla. Blandningen av teori och praktik är väldigt bra /Monica Johnsson

En mycket intressant, givande och utvecklande kurs. Jag har lärt mig så otroligt mycket om coaching och jag känner mig trygg och säker i rollen som coach – tack vare denna kurs. /Sofia

Den resa som jag gjort genom utbildningen har varit otroligt givande och kommer att betyda mycket både i mitt yrkesliv och privat. Kan varmt rekommendera Novus´s kurser! /Barbro

Jag har blivit mer självmedveten och höjt min förmåga att kunna lyssna aktivt och vara närvarande. Dessa kunskaper bär jag med mig i både mitt yrkesmässiga- och privata liv framöver /Nöjd kursdeltagare.

Denna kurs har gett mig en stor kunskap och ett medmänskligt bemötande som medvetandegör- både privat och på arbetet. Mycket nöjd kursdeltagare / Lena Malmros, Muskelbiten FRISKVÅRD

Novus  är både en professionell och personlig utbildning. Lärarna är pedagogiska och lär ut med värme och humor. Dom delar med sig av sina egna erfarenheter och lyckas skapa en härlig dynamik i gruppen. Hela utbildningen med dess innehåll och övningar kändes som en egen coaching process där jag utvecklades både i rollen som coach och i min personliga utveckling. Det är med massor av energi och ett sug efter mer, som jag avslutar utbildningen. Jag kan varmt rekommendera Novus! / Jenny

Kompetenta ledare med olika bakgrund som kompletterar varandra mycket bra. En personlig känsla och genuint engagemang fortlöper genom hela utbildningen. Bra feedback/ återkoppling ges genom hela utbildningen. Öppna för att själva få feedback och förbättras genom den. Novus leder utbildningen genom hjärta och personligt engagemang. TACK! / Frida, nöjd kursdeltagare

Coaching är för mig ett sätt att lyfta människors egen förmåga till förändring. I vårt samhälle idag ges ofta för lite tid till personlig utveckling och för mig som ledare och chef är de långsiktiga effekterna så positiva att det för mig är en självklarhet att använda coaching i mitt dagliga arbete. Utbildningen har gett mig fler verktyg att använda varje dag i min yrkesroll/ Carola Österman, Butikschef

Jag skulle vilja rekommendera alla att ge sig tid att utbilda sig själv. Detta är den bästa lärdom jag fått på länge. Ge dig tid med dig själv/ Ann-Sofie

Jag kan varmt rekommendera Novus Coachutbildning! Mycket lärorikt och bra balans mellan teori/praktik. Mycket engagerade lärare mes stor kunskap inom området som lever som de lär: Coachande! Dessa kompletterade varandra på ett bra sätt och gav mycket värdefulla synpunkter under utbildningstiden. Kombinationen av teori- praktik, egna studier mm var bra! Och …icke att förglömma – Jag hade jättekul:)/ Ingela Åberg, Verksamhetsutvecklare

En otroligt givande utbildning med bra balans mellan teori och praktik i en härlig atmosfär. Kunniga och inspirerade lärare som kompletterar varandra väl, och engagerade kursdeltagare. Jag kan varmt rekommendera kursen till alla som vill arbeta med ett coachande förhållningssätt men även för personlig utveckling. /Nöjd kursdeltagare

Jag kan varmt rekommendera Novus coachutbildning! Den har varit mycket givande och bidragit till personlig utveckling för mig i såväl min yrkesroll som privat. Jag har fått kunskaper om vad som krävs för att starta positiva förändringsprocesser och även fått insikter om mina egna mål och visioner. Utbildningen erbjuder både teori och praktiska övningar som bidrar till ökade kunskaper och färdigheter, samt många teoretiska verktyg att ta med sig i sin fortsätta utveckling inom coaching. Utbildningen är mycket strukturerad med ett tydligt upplägg och bra balans mellan teori och praktik. Varje kurstillfälle har, tack vare trevliga och kunniga lärare samt engagerade kursdeltagare, bidragit till en lustfylld stämning och nya lärdomar. Utbildningen uppfyllde alla mina höga förväntningar!/ Christina, socionom och nöjd kursdeltagare”

Jag rekommenderar vart denna utbildning, inte bara till dig som vill arbeta som coach. Jag ser att man kommer att ha stor nytta av den här metoden i flera yrken och även i privatlivet/ Annica Stagwall

Mer än en utbildning, har faktiskt fått med mig ett nytt förhållningssätt som känns aktuellt att tillämpa i många av livets hörn och kanter. /Laura

Jag är mycket nöjd med en utmärkt genomförd kurs, med bra lärare, som på ett engagerat och kompetent sätt skapat förutsättningar för att lyckas som coach. /Posacki Rickard-  nöjd kursdeltagare

En fantastisk givande och intressant utbildning både ur aspekten innehåll och upplägg. Kursledare får högsta betyg! Kan varmt rekommendera denna utbildning även om du inte just tänker dig att arbeta som coach- då kusen ger mycket självinsikt och möjlighet att reflektera./Marie-en mycket nöjd kursdeltagare hösten 2016

Utbildningen har gett mig troligt mycket insikt och tekniker för att coacha på bästa sätt. Jag kan varmt rekommendera utbildningen Diplomerad Coach. En upptäckande, kreativ, mycket välstrukturerad och genomtänkt ”set up” som håller eleverna engagerade, involverade och framför allt motiverade från början till slut. Dessutom lärarna som får 5 stjärnor av mig för sin kunskap, professionalism och engagemang/ Cristina B

Kursen har varit en medvetandehöjare beträffande konstruktiva samtal, både professionellt och privat
/ Rosenfågel, Maria

Jag kan varmt rekommendera denna kurs, den är lärorik, matnyttig och verkställande. Med denna kurs utvecklas man som individ samt i sin yrkesroll./Nadya Andersson

Innan starten trodde jag att kursens övningspass skulle vara mer som rollspel. Men de innehöll verkligen äkta angelägenheter från oss elever. Det gjorde sessionerna realistiska och väldigt lärorika, både när jag coachade och när jag blev coachad./ Lars Holmqvist, Diplomerad coach i mars 2017

Utbildningen var verkligen riktigt bra! Den gav så mycket mer än fakta. Vilket växande, och det är bara början på resan/Carin Hellquist

Bra sätt att utöka ”verktygslådan” oberoende om man ska jobba enbart som coach eller använda ett mer coachande förhållningssätt i rådgivande eller chefs/ledarskapssituationer. Man får nya vänner för livet, vidgade perspektiv och nya insikter om både sig själv och andra/ Deltagare Våren 2017

Jag gick Novus Diplomerad Coachutbildning våren 2017. Kursen gav mig många verktyg i min roll som regionchef på Nordic Wellness. Jag rekommenderar varmt andra chefer att gå denna utbildning i syfte att utveckla sitt ledarskap/ Abrahamsson Wille, Nöjd kursdeltagare; Regionchef Nordic Wellness

 Denna utbildning är den mest givande som jag gått! Jag har utvecklats både som människa och som yrkesperson. Jag kan verkligen rekommendera Novus Coachutbildning!/ Camilla Westerlund, Socionom

Jag valde den här utbildningen för att känna mig säkrare i min roll som agil coach. Till daglig dags arbetar jag nästan uteslutande med team, och jag behövde lära mig mer om och träna på att jobba på individnivå. Tidigare har jag tänkt på coaching som en mängd frågor jag kan använda. Efter kursen har jag stöd av ramverket runt omkring dem. Vad är syftet? Hur kan jag hjälpa min samtalspartner att bli medveten om sina möjligheter och direkt hitta sätt att jobba framåt? Hur kan jag läsa av energier och använda dem för att arbeta framåt? Jag tänker att det är en kurs som fler inom IT-branschen, men också den agila världen, direkt kan omsätta i sina roller på sina jobb och uppdrag. Att stötta medarbetare i att växa, våga utmana sig själv, och att få verktyg att tillsammans locka fram varje människas potential./Tina Vincent, agil coach från OneAgency, just nu på uppdrag på Com Hem

Jag kan varmt rekommendera Diplomerad Coach utbildningen med Marie-Louice Wallin. Kursen har gett mig insikter i livet, nya kompetenser och en möjlighet att utveckla en ny karriär / Anders Romare Huvudlärare KRITA Folkuniversitetet

Struktur, fokus och eget företag!Jag tycker att utbildningen har hjälpt mig privat och yrkesmässigt! Jag är en person som är nyfiken, brinner för att testa nya ideér och att ständigt utvecklas. Det ledde till att jag inte visste riktigt vad jag ville satsa på eller vad jag ville jobba med. Genom kursen fick jag möjlighet att fokusera och verkligen komma fram till det som är viktigt för mig nu och också längre fram i tiden. Kursen ger bra förutsättningar för att genom övningar,metoder och ICF´s kärnkompetenser komma närmare ditt mål och alltid hålla klientens agenda i fokus! Kursen har gett mig möjlighet att skapa struktur och att ha mod för att starta eget  i det jag brinner för. Jag känner mig fri. Tack- ni är förebilder!/ Nevin Kristina Youssef

Jag rekommenderar vart att gå utbildningen Diplomerad Coach. Den ger nya insikter, perspektiv och verktyg som är användbara både privat och i yrkeslivet. Utbildningen Diplomerad Coach är en investering i sig själv, för resten av livet./ Peter Thelander, Business Developer Scania CV AB, PT Coaching & Utveckling

Jag anmälde mig till kursen för att lära mig om coaching som metod eller förhållningssätt. Men det viktigaste jag tar med mig var den egna resan som sattes i gång- min egen och kurskamraternas utveckling, var häftigt att vara med om. / Nöjd kursdeltagare Inga Stante, Yogalärare och utbildare

 Jag är jättenöjd med Coachutbildningen hos Novus, det har gett mig ett helt nytt språk att använda i mötet med människor. Det har varit en väldigt utmanande, positiv, givande och rolig kurs. Jag är så glad att jag har gått den och ser fram emot mitt nästa steg som certifierad coach./Rut Semre, Nöjd kursdeltagare, Coach

Gå den här utbildningen! Personlig utveckling och insikter som gör förändringar möjliga! Tack för ert engagemang och förhållningssätt som kursledare /Henrik Nilsson, nöjd kursdeltagare

Utbildningen har givit mig nya karriärmöjligheter där jag kan på bättre sätt verka i min passion, bonusen är den egna personlig utvecklingen! / Sabina Fredes, Diplomerad Coach

Marie-Louice och Anna är fantastiska lärare och finns där som handledare under hela utbildningen, vilket är otroligt värdefullt. Under kursens gång har jag utvecklats och är nu närmare mitt eget mål, vilket känns spännande. Kan varmt rekommendera kursen för den som vill utvecklas och nå sina drömmar och mål/ Linda Ström, Mycket nöjd kursdeltagare

Proffs! Kan varmt rekommendera denna utbildning! Har sällan skådat och deltagit i en så välplanerad och välstrukturerad utbildning. Engagerade lärare som vill ditt bästa att lära dig allt om coaching som är värt att veta! Denna utbildning kommer ligga till grund för mina förutsättningar till en utveckling av mitt yrkesval i nära framtid/ Sonja Österberg

Utbildningen har bredd och djup, och jag känner verkligen att jag efter all träning kan ta emot en klient, kalla mig diplomerad coach och vara trygg i det./ Kristina Karlsson

Personlig utveckling: för att bäst kunna möta klienten. Coaching av mig själv: för att vara bästa coachen

“Att gå Novus coachutbildning har varit bland det roligaste jag gjort. Jag har alltid jobbat med samtal på ett eller annat vis, inom vården och som kommunikatör. I coaching har jag hittat en effektiv metod för att skapa goda samtal som leder till insikt och skapar handling. Vi har fått både teori och en massa praktisk träning. Lärarna har med värme och lyhördhet inspirerat oss och givit oss återkoppling.Jag kan varmt rekommendera utbildningen!”Katarina Johansson